Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ny LATM AAC kodek!
28-01-2008, 14:24
Post: #1
Ny LATM AAC kodek!
Har noen prøvd denne:http://blog.monogram.sk/janos/2008/01/03/monogram-aac-decoder-v0900/Har ikke en pc som fungerer helt som den skal selv, så jeg har ikke fått prøvd den.-C-
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28-01-2008, 16:39
Post: #2
Ny LATM AAC kodek!
[quote author=ChristianW link=topic=67.msg341#msg341 date=1201523081]Har noen prøvd denne:http://blog.monogram.sk/janos/2008/01/03/monogram-aac-decoder-v0900/Har ikke en pc som fungerer helt som den skal selv, så jeg har ikke fått prøvd den.-C-[/quote]Ikke fått noe liv i den enda..Har noe utestående patch å teste rundt mythtv(Linux)Litt umotivert da det er så lite kanaler på RIKSTV, og jeg har noen andre spennede gråprosjekt ;D
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
28-01-2008, 17:47
Post: #3
Ny LATM AAC kodek!
"Litt umotivert da det er så lite kanaler på RIKSTV, og jeg har noen andre spennede gråprosjekt"'Keep us posted!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18-02-2008, 13:57
Post: #4
Ny LATM AAC kodek!
[quote author=JEG link=topic=67.msg353#msg353 date=1201535243]"Litt umotivert da det er så lite kanaler på RIKSTV, og jeg har noen andre spennede gråprosjekt"'Keep us posted![/quote]Ikke hold pusten Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-02-2008, 16:02
Post: #5
Ny LATM AAC kodek!
*Blå i trynet*Vel? ;D
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-02-2008, 11:47
Post: #6
Ny LATM AAC kodek!
Hei, Er det noen her som har DVB-T(RiksTV) fungerende med et eller annet program som kan ta opp i .ts ca 2 minutter og sende det til meg for analyse?Roy
Quote this message in a reply
24-02-2008, 13:58
Post: #7
Ny LATM AAC kodek!
Hei!Har sett at du har etterlyst dette på HW.no og. Har lurt på det samme, m en fant i hvertfall noe i denne tråden: http://forum.team-mediaportal.com/improv...9/Desverre ser det ut til at klippet er uten lyd Confused(Spragleknas)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-02-2008, 14:03
Post: #8
Ny LATM AAC kodek!
Hmmm, Tenger en fil som fungerer - TVE3kan nå ta opp og sette alle output correct, men får ikke lyd. Terratec sw får heller ikke lyd...Roy
Quote this message in a reply
24-02-2008, 18:19
Post: #9
Ny LATM AAC kodek!
Noen må da kunne hjelpe?Eh... hvorfor kan du ikke hente den selv? Ingen DVB-T kort?Btw:"r17475 | ronilse | 2008-02-23 15:59:34 +0100 (Sa, 23 Feb 2008) | 1 lineUpdated dvbt.xml for Norway"Meaning?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-02-2008, 18:38
Post: #10
Ny LATM AAC kodek!
Hehehe, Jo jeg har masse dvbt opptak siden i går og i dag, problemer er at vi ikke vet om denne er korrekt siden vi ikke kan avspille i henhold til AAC iso i MP, ei heller terratec sitt program klarer det, så vi trenger en .ts fil fra et annet program for analyse, alle prog jeg har testet så langt feiler med dvb-t kortene jeg har...Roy
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)