Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MythTV og Get
11-02-2008, 00:30
Post: #1
MythTV og Get
Heisan!Nå har jeg min HTPC med Myth nesten oppe, det er litt som gjenstår, men jeg tenkte jeg skulle få det til å funke med Get. Jeg bruker ikke Get Boxen, den gir jo fortsatt PAL ut, og har færre kanaler, og satser på finne noe annet før de slår av det analoge signalet.Nå har jeg prøvd å lese dokumentasjon, men jeg er fortsatt forvirra. Har noen her satt opp MythTV med Get?Jeg har fått til tv_grab_no_gfeed, tror jeg. Ihvertfall er det generert en /home/stua/.xmltv/tv_grab_no.conf, som inneholder linjer som
Code:
channel 18channel 2
Jeg har en /home/stua/.mythtv/Get.xmltv som har noe slikt:
Code:
root-url=http://epg.mspc.no/xmltv/channels.xml.gzcachedir=/home/stua/.xmltv/cachechannel!action.tv1000.viasat.nochannel!aljazeera.intchannel=animalplanet.di​scovery.no
Og jeg har EPGen funkende, jeg får iallfall programoversikten opp.Problemet er at jeg ikke skjønner alle kanalnumre og sånt... I tv_grab_no.conf er det tydelig ett kanalnummer. Når jeg lar tuneren søke gjennom kanalene får jeg et annet nummer. Noen av dem er rene nummer, 21 er f.eks. Cartoon Network, 23 er Disney channel, men jeg finner f.eks. ikke nummeret til NRK, men det er også en del på formen S-04. Jeg klarer ikke se noen sammenheng mellom disse to nummerne. I tidlig har tydeligvis XMLTV sin egen oppfatning om hva en kanal er, denne "hostname"-formen... Jeg har følelsen av at det kritiske er å fortelle MythTV hva tunerens kanalnumre betyr, men jeg skjønner det jo ikke helt selv...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-02-2008, 01:18
Post: #2
MythTV og Get
Kanalnummer kan du forsåvidt sette til hva du vil, så lenge du ikke bruker samme nummer på hver kanal. I MythTV setup må du derimot sette frekvens/kanal, og disse er som følger (hos meg i Oslo ihvertfall):se9 - nrk3se8 - mtvse7 - cnnse15 - sportnse14 - nrk2se13 - svt1se11 - natgeose10 - viasat4s37 - tv2 zebras35 - tv2nyhets33 - eurosporte9 - tvnorgee8 - nrk1e7 tv3e5 - tv2e23 - disneychannele21 - tcme11 - travele10 - svt229 - getinfo (slett)Håper dette hjelper litt
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-02-2008, 00:35
Post: #3
MythTV og Get
Oj, tusen takk, da gikk det opp et lys. Disse GUI-greiene var jo bare i veien, noen SQL Updates gjorde jobben :-)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-02-2008, 12:07
Post: #4
MythTV og Get
[quote author=kjetil link=topic=78.msg420#msg420 date=1202682636]satser på finne noe annet før de slår av det analoge signalet.DVB-C kort ? Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-02-2008, 23:01
Post: #5
MythTV og Get
[quote author=t1ger link=topic=78.msg454#msg454 date=1203415651]DVB-C kort ? Smile[/quote]Vil det funke med det hardt sugende VideoGuard-greiene til Get, da...?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-02-2008, 08:25
Post: #6
MythTV og Get
Det finnes ingen løsninger for digitalt mottak av Get til PC i dag.Den beste løsningen må evt. være et HDMI-inn kort. Men vi har ikke fått bekreftet at det fungerer ennå, pga. dyre kort Smile-C-
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-02-2008, 09:08
Post: #7
MythTV og Get
[quote author=kjetil link=topic=78.msg470#msg470 date=1203886912][quote author=t1ger link=topic=78.msg454#msg454 date=1203415651]DVB-C kort ? Smile[/quote]Vil det funke med det hardt sugende VideoGuard-greiene til Get, da...?[/quote]Har du smartkort ?Jobber med en på avforum rundt dette, burde funke..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
26-02-2008, 01:03
Post: #8
MythTV og Get
[quote author=t1ger link=topic=78.msg475#msg475 date=1203923297]Har du smartkort ?Jobber med en på avforum rundt dette, burde funke..[/quote]Å, kult! Jepp, jeg har smartkort. Jeg søkte litt rundt i avforum (har et brukernavn der), men Get er et stopword, så jeg fant ikke tråden... Har du en link, så kan jeg henge meg på?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-03-2008, 16:18
Post: #9
MythTV og Get
[quote author=kjetil link=topic=78.msg470#msg470 date=1203886912]Vil det funke med det hardt sugende VideoGuard-greiene til Get, da...?[/quote]Nei, med DVB-C får du bare de ukrypterte kanalene, og dem er det få av.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-03-2008, 00:38
Post: #10
MythTV og Get
[quote author=tingo link=topic=78.msg566#msg566 date=1205504325]Nei, med DVB-C får du bare de ukrypterte kanalene, og dem er det få av.[/quote]Jeg hadde det litt på følelsen... t1ger, kom du i mål med dette...?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)