Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
13-03-2008, 19:21 (This post was last modified: 13-03-2008 19:23 by Rollo.)
Post: #1
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Jeg har et nytt prosjekt for helga: Mediaportal TVE3 + floppyDtv + technicrypt cam = Se Rikstv-kanalene via PC ?Cam+kort+floppydtv er anskaffet, så da er det bare litt skruing som skal til.Greit å få avklart om dette funker, en gang for alle. Kommer tilbake med resultater etter hvert.....
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-03-2008, 00:35
Post: #2
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Gleder meg!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-03-2008, 02:33
Post: #3
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Det bekreftes herved at de krypterte rikstvkanalene kan ses i MP TVE3 vha. floppydtv+technicryptcam+rikstvsmartkort.Rett og slett Plug&Play
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-03-2008, 02:50
Post: #4
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Damn!Takker for den infoen!Kan du ogsp si:- Hvilket DVB-T kort du brukte- Hvordan du fik CAM-en? Måtte du oppgi et fake TV eierskap?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-03-2008, 10:27
Post: #5
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Og, fikk du kjøpt cam'en uten og ha Sony tv?-L-
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-03-2008, 12:08
Post: #6
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Teknisk sett trenger man jo ikke Sony TV for å få det til å funke. Info om TV'n brukes ikke i forhold til parringen (ingen reg. av serienummer mv.). Ser at Multicom f.eks. krever at man oppgir hvilken type Sony man har for å få kjøpt cam. Da er det bare å nevne en tilfeldig type godkjent Sony ved bestillingen...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-03-2008, 12:01 (This post was last modified: 19-03-2008 13:26 by oursin.)
Post: #7
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Jeg har pr på kun analoge signaler MP og tenkte jeg skulle teste RiksTVn på den. Kan jeg kjøpe Technicrypt CAM via Best-Buy og da få rikstvabonnementkort som jeg kan vise til når jeg skal få det parret? Eller må jeg kjøpe en std RiksTV pakke m/dekoder og kjøpe dette til "fullpris" i tillegg?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-03-2008, 14:46
Post: #8
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
BestBuy (expert) parrer kortet & cam for deg. De vil ta kontakt med deg per epost etter du har lagt inn bestilling for å få fødselsnummer og TV-type av deg. Når du mottar kort&cam i posten skal disse dermed allerede være parret.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-03-2008, 16:08
Post: #9
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Takk for svar! Varene er da bestillt go jeg gleder meg. Det blir vel det samme hvilken av de godkjente sonytvene jeg oppgir?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-03-2008, 21:04 (This post was last modified: 19-03-2008 21:06 by Rollo.)
Post: #10
RiksTv: MP + FloppyDtv + TechniCrypt Cam
Det skal ikke ha noe å si, nei.Hvis du skal få til dette i MP må du bruke en svn (både for MP og TVE3) fra de siste 14 dagene. Da er monogramdecoderen som trengs i MP inkludert.Lykke til!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)