Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Softcam og RiksTv
16-06-2008, 22:43
Post: #1
Softcam og RiksTv
Noen som har noen som helst informasjon om dette?Mtp. at man ikke trenger "tallerken" og bare tre transponere, så hadde dette vært gøy!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17-06-2008, 10:39
Post: #2
Softcam og RiksTv
Pga av at RiksTv benytter seg av Conax CAS7 er kortene og motakerene pairet. Det finnes ikke offentlig tilgjengelige softcamer med støtte for dette for alt jeg vet.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2008, 17:33
Post: #3
Softcam og RiksTv
Tre måneder senere:- Noe nytt? ;D
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-11-2008, 13:30
Post: #4
Softcam og RiksTv
Skulle gjerne visst mer om dette jeg også, har søkt og søkt, men finner ikke noe.En mulighet er jo å kjøpe en støttet CAM, men da må kortet paires mot denne.For min del er dette uaktuelt, fordi hvis mediasenter pc'en tryner, så vil jeg ha mulighet til å stappe kortet i tuneren og få alt til å virke igjen. Er det mulig å omgå pairinga ved å "spoofe" serienr på CAM'en?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-11-2008, 18:31
Post: #5
Softcam og RiksTv
[quote author=Torby link=topic=200.msg1768#msg1768 date=1226489454] Er det mulig å omgå pairinga ved å "spoofe" serienr på CAM'en?[/quote]Det er ifall den mest sansynlige måten å løse det på.Ellers ikke sett/hørt noe prof of consept ennå.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-11-2008, 18:34
Post: #6
Softcam og RiksTv
[quote author=Torby link=topic=200.msg1768#msg1768 date=1226489454]Skulle gjerne visst mer om dette jeg også, har søkt og søkt, men finner ikke noe.En mulighet er jo å kjøpe en støttet CAM, men da må kortet paires mot denne.For min del er dette uaktuelt, fordi hvis mediasenter pc'en tryner, så vil jeg ha mulighet til å stappe kortet i tuneren og få alt til å virke igjen. Er det mulig å omgå pairinga ved å "spoofe" serienr på CAM'en?[/quote]Noen hint for de som jobber medcasen.."For pairing cards with STB uses UA and SA in original firmware."For arbeidet med kortene..http://rs299.rapidshare.com/files/131083850/con1.zipIkke for vanlige dødelige Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-11-2008, 19:34
Post: #7
Softcam og RiksTv
[quote author=Torby link=topic=200.msg1768#msg1768 date=1226489454]Skulle gjerne visst mer om dette jeg også, har søkt og søkt, men finner ikke noe.En mulighet er jo å kjøpe en støttet CAM, men da må kortet paires mot denne.For min del er dette uaktuelt, fordi hvis mediasenter pc'en tryner, så vil jeg ha mulighet til å stappe kortet i tuneren og få alt til å virke igjen. Er det mulig å omgå pairinga ved å "spoofe" serienr på CAM'en?[/quote]Går fint å bruke samme kort både i mediasenter pc'en og i tuner. Selv har jeg 2 kort, og kan bruke de omhverandre.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-11-2008, 22:21
Post: #8
Softcam og RiksTv
[quote author=Chenewer link=topic=200.msg1772#msg1772 date=1226597670][quote author=Torby link=topic=200.msg1768#msg1768 date=1226489454]Skulle gjerne visst mer om dette jeg også, har søkt og søkt, men finner ikke noe.En mulighet er jo å kjøpe en støttet CAM, men da må kortet paires mot denne.For min del er dette uaktuelt, fordi hvis mediasenter pc'en tryner, så vil jeg ha mulighet til å stappe kortet i tuneren og få alt til å virke igjen. Er det mulig å omgå pairinga ved å "spoofe" serienr på CAM'en?[/quote]Går fint å bruke samme kort både i mediasenter pc'en og i tuner. Selv har jeg 2 kort, og kan bruke de omhverandre.[/quote]Jaha? Hvordan får du til det, når de er pairet med tuner?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-11-2008, 21:53 (This post was last modified: 16-11-2008 21:57 by Chenewer.)
Post: #9
Softcam og RiksTv
[quote author=Torby link=topic=200.msg1773#msg1773 date=1226694087][quote author=Chenewer link=topic=200.msg1772#msg1772 date=1226597670][quote author=Torby link=topic=200.msg1768#msg1768 date=1226489454]Skulle gjerne visst mer om dette jeg også, har søkt og søkt, men finner ikke noe.En mulighet er jo å kjøpe en støttet CAM, men da må kortet paires mot denne.For min del er dette uaktuelt, fordi hvis mediasenter pc'en tryner, så vil jeg ha mulighet til å stappe kortet i tuneren og få alt til å virke igjen. Er det mulig å omgå pairinga ved å "spoofe" serienr på CAM'en?[/quote]Går fint å bruke samme kort både i mediasenter pc'en og i tuner. Selv har jeg 2 kort, og kan bruke de omhverandre.[/quote]Jaha? Hvordan får du til det, når de er pairet med tuner?[/quote]Der jeg kjøpte CAM'en til min HTPC fikk jeg de til å spørre Rikstv om muligheten til å paire kortet slik at jeg kunne bruke det på begge tunerene. Fikk med et ekstra kort som også virker på begge. Regner med at begge kortene er pairet opp mot både tuner og CAM'en til min HTPC.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18-11-2008, 03:47
Post: #10
Softcam og RiksTv
Hva slags kode/serial nummer måtte du oppgi og hvor fant du det ?Jeg lurer på hva konkret de parer imot..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)