Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
26-08-2011, 17:00
Post: #1
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Sjekk dette: http://www.sagi.no/catalog/product_info....cts_id=641

Har selv sikret meg to kort, men ikke fått prøvd de enda. Mener alt ligget til rette for at dette skal fungere fint med MediaPortal @ Win 7 - men ikke ta mitt ord for dette.

Kommer med feedback etter jeg får testet.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-09-2011, 22:06
Post: #2
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
FTA funker fint. Installasjon var lett som en lek.
Neste steg: RiksTV (som passende nok har to gratismåneder nå Smile)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-09-2011, 14:13
Post: #3
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Takk for tipset, skal teste dette og se om det fungerer bedre enn FireDTV kortet jeg har nå.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-09-2011, 18:33
Post: #4
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Venter på kortet enda. Du kan og se her: http://forum.team-mediaportal.com/tv-car...-ci-98527/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-09-2011, 19:40
Post: #5
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Zicoz, bestilte du?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-09-2011, 21:18
Post: #6
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Det låter utrolig rart med de kortene... Enten er det noe muffens med PCI sporene (BIOS?) eller så er det clean install, fra OS av. Har du en annen PC å putte den i, og kan du teste med driver 3.3?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-09-2011, 01:05
Post: #7
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Gjorde det, og da ser alt bedre ut. Oppdaterer begge trådene etter litt fikkletid Smile
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-09-2011, 16:21
Post: #8
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Da går alt så mye bedre Smile
Se tråd i MP (link over)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-09-2011, 17:22 (This post was last modified: 19-09-2011 17:31 by zicoz.)
Post: #9
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Bestilte kortet ja, men får bare FTA til å virke. Når jeg prøver en av de kodede kanalene får jeg bare "Ingen video/lyd funnet"

Og for å svare på codec-spørsmålet ditt i tråden på Mediaportal forumet så har jeg bruke Microsoft sine codecer på alt bortsett fra AAC hvor jeg har brukt Monogram.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20-09-2011, 22:30 (This post was last modified: 20-09-2011 22:53 by JEG.)
Post: #10
Svært godt tilbud på DVB-T kort med CI
Hei.
Intallerte du driver og programvare fra CD, og la til CI-menu i config?

Tar noe tid før CAM/kort er oppdatert.

Selv lot jeg den stå på TV en stund (både med MP og medfølgende program) , re-scannet kanalene med MP og provde først med FTA i "manual" i TV Server Config, så krypterte. Før CAM funker og var oppdatert, fikk jeg beskjed at kanal var scrambled.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)