Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
21-10-2008, 02:53
Post: #31
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
Tja, avsluttet processen TvService.exe nå, fyrte opp MediaPortal og det tok sin tid da jeg ventet på "Starting TV Server", men jeg fikk feilmelding når jeg skulle prøve å se på tv. MDAPI forsvant også fra tray..
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-10-2008, 11:30
Post: #32
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
Hmm får samme greiene igjenn her nå, hvilken protocoll bruker du for å autentisere med kort server, Newcamd / Radegast?Må nesten gå dette i sømmene, for jeg har gjort allt slik det skal gjøres.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-10-2008, 12:46
Post: #33
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
newcamd 5.25
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-10-2008, 20:07
Post: #34
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
fanken, det var det jeg var redd for. Det er samme jeg har brukt hele tiden :/ Får håpe det er noe gale med kort leseren min, får en ny i posten imorgen eller overmorgen,
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-10-2008, 01:16
Post: #35
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
Er det normalt at sql server skal ta >700MB minne? syntes det var mye...
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-10-2008, 01:58
Post: #36
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
Ikke tenk på det. Den reserverer det den får.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-10-2008, 03:11
Post: #37
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
En annen ting; TvServer.exe er på hele tiden, men jeg får ikke rebootet uten å slå denne av manuellt. Skal det være sånn?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-10-2008, 09:45
Post: #38
MediaPortal RC3 oppsett med DVB-S2
Jeg er ikke helt sikker, men jeg må gjøre det samme. Dog restarter kansje jeg maskinen 1 gang i månden.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)