Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
endret SID fra Canal Digital
15-12-2011, 20:29
Post: #1
endret SID fra Canal Digital
Er det noen som kan bekrefte at CD parabol har endret alle sine SIDs fom i går 14.12.2011...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-12-2011, 21:11
Post: #2
endret SID fra Canal Digital
Kjenner ikke det med satelitt, men i følge noen på digsat.net så er det endringer på gang for CD kabel-TV abonnementer.
Det kan jo være at det er starten på noe større innen CD.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2011, 10:05
Post: #3
endret SID fra Canal Digital
[quote name='Amatoren' timestamp='1323976263' post='6056']
Kjenner ikke det med satelitt, men i følge noen på digsat.net så er det endringer på gang for CD kabel-TV abonnementer.
Det kan jo være at det er starten på noe større innen CD.
[/quote]

Takk, dette pekte meg i riktig retning. Er en kabel/parabol-mix (som diskutert på digsat) jeg også sliter med. Ingen løsning enda desverre. Kom gjerne med tips om noen har..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-12-2011, 22:19
Post: #4
endret SID fra Canal Digital
Idiot-spørsmål; Hva er SID's? Og hvordan vil det påvirke fremtidige planer om å lempe en vis sugem-box midtfjords? (enten en HTPS eller dreambox)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-01-2012, 14:11
Post: #5
endret SID fra Canal Digital
Endringene CD har gjort påvirker dem som bruker CD kabel-tv kort i parabol-tuneren (f.eks på hytta). Mulig den også påvirker bruk av uoffisielle cam'er også (usikker). Foreløpig skal det forstatt ikke være problem å pelme offisiell tuner til fordel for f.eks Dreambox.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-01-2012, 20:31
Post: #6
endret SID fra Canal Digital
[quote name='esas' timestamp='1325506264' post='6091']
Endringene CD har gjort påvirker dem som bruker CD kabel-tv kort i parabol-tuneren (f.eks på hytta). Mulig den også påvirker bruk av uoffisielle cam'er også (usikker). Foreløpig skal det forstatt ikke være problem å pelme offisiell tuner til fordel for f.eks Dreambox.
[/quote]
Takker for svar :-)
Så da røyk ett av de store argumentene til det lokale KTV-selskapet ganske så fort.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-01-2012, 19:10
Post: #7
endret SID fra Canal Digital
Hei
Jeg kjører mediaportal server med 6 clienter med Viasat kort (NEWCS 165 og ACAMD) fra parabol og alt funker utenom noen HD kanaler.

Vurderer nå å bytte fra Viasat til Canal Digital. Er løsningen å flytte antennen fra 5 grader øst til 1 grad Vest og endre CAID i ACAMD fra 090F til 0B0F?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)