Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GET + DVBLink (TVSource) + W7 Mediasenter
17-03-2011, 22:26
Post: #51
GET + DVBLink (TVSource) + W7 Mediasenter
[quote name='chrh' timestamp='1300389659' post='5583']
Jeg hadde samme problemet forleden. Fikk heller ikke kanalene da jeg flyttet kortet over i GET-boxen. En telefon til GET ordnet problemet da de oppdaterte kortet.
[/quote]
Du behøver ikke ringe til Get for å få oppdatert kortet.
Det holder å sende en SMS, se veiledning her: http://www.get.no/web/kundesenter/sos/di...pId=176001

Quote:Send teksten "GETSTART ditt kortnr" som SMS til nummer 2030 (Ta med alle 12 siffer i kortnummeret).
F.eks. "GETSTART 000001234567" til nummer 2030.
Tjenesten koster kun vanlig SMS-takst.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-03-2011, 13:05
Post: #52
GET + DVBLink (TVSource) + W7 Mediasenter
[quote name='urk' timestamp='1300393595' post='5584']
Du behøver ikke ringe til Get for å få oppdatert kortet.
Det holder å sende en SMS, se veiledning her: http://www.get.no/web/kundesenter/sos/di...pId=176001
[/quote]


Synd ikke wiki'en er oppe og går.
Sånn info som dette hadde vært så fint å samle der....
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-04-2011, 12:33
Post: #53
GET + DVBLink (TVSource) + W7 Mediasenter
Jeg har nå lest rundt på forumet (i hovdsak her på Gråsonen).
I den forbindelse har jeg forsøkt å få Get sitt kort til å virke via min HTPC, men får kun opp Get Infokanal og NRK1.
Alle krypterte kanaler blir sperret.

Jeg har sett at det er en del veldig flinke folk på forumet, som har fått løst dette (men da Wikien er nede opplever jeg som NOOB store problemer)

Jeg hadde derfor håpen på litt hjelp fra de som kan mer enn meg og legger med litt info jeg håper kan hjelpe dere med å hjelpe meg Smile

Jeg har følgende lastet ned, og oppsett
-TerraTec Cinergy C PCI HD
-W7 MediaCenter
-DVBLink
-NewCS 1.62
-Acamd
-Norsk tipping kortleser.
-Standard box fra Get


Jeg er usikker på om jeg har funnet rett boxid, men tror jeg har skjønt dette (9 tall, som jeg gjorde om til hex)
Om dette er feil, fint om du sier fra.

Så over til infoen dere kanskje har behov for:

Nederst i conf. fila for Acamd legger jeg inn:
newcamd:127.0.0.1:12345:1/0000/0000:cs:cs1337:0102030405060708091011121314
og mappen min for Acamd inneholder disse filene, se vedlegg.

NewCS.xml fila ser slik ut (vet ikke om mellomrom osv har betydning si i så fall fra), og skjermbilde er vedlagt (får ikke opp Web-grensesnitt via 127.0 osv.):

<newCSconfig>
<readers name="Standard Phoenix on PC">
<device>
<name>Phoenix Interface</name>
<type>pcsc</type>
<mhz>368</mhz>
<node>0</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>Yes</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<blockC0>Yes</blockC0>
<boxkey>0xxxxxxx</boxkey>
<crypto-special>No</crypto-special>
<PTShandshake>No</PTShandshake>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>12345</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<sidoverride>No</sidoverride>
<Seca-PPV>no</Seca-PPV>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
</device>
</readers>

<httpd>
<server>
<port>1338</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>cs</name>
<password>cs1337</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<password>NewCSpwd</password>
<mode>simple</mode>
<level>internal</level>
<type>all</type>
<output>console,tcp</output>
<tcp_port>1002</tcp_port>
<tcp_options>normal,init</tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>Yes</enabled>
<name>newcs</name>
<deskey>0102030405060708091011121314</deskey>
<user>
<name>cs</name>
<password>cs1337</password>
<au>on</au>
<sidoverride>No</sidoverride>
<spider>No</spider>
<cardlevel>1</cardlevel>
</user>
</newcamdserver>
</newCSconfig>

NewCS mappen er også vedlagt, så dere kan se om det er for mange eller for få filer.

DVBlink er grønn på begge steder, og alle kanaler er hentet inn. Krypterte funker ikke i preview, men de åpne funker.

Håper dette holder, hvis ikke er det bare å si fra så skal jeg se om jeg kan gi dere mer informasjon.

Blir takknemelig for alle svar som kan hjelpe meg med å få til dette.
PS. beklager lang post men ville legge med for mye, i stedet for for lite informasjon.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2011, 17:13
Post: #54
GET + DVBLink (TVSource) + W7 Mediasenter
[quote name='Bigchief19' timestamp='1302518005' post='5654']
Jeg har nå lest rundt på forumet (i hovdsak her på Gråsonen).
I den forbindelse har jeg forsøkt å få Get sitt kort til å virke via min HTPC, men får kun opp Get Infokanal og NRK1.
Alle krypterte kanaler blir sperret.

Jeg har sett at det er en del veldig flinke folk på forumet, som har fått løst dette (men da Wikien er nede opplever jeg som NOOB store problemer)

Jeg hadde derfor håpen på litt hjelp fra de som kan mer enn meg og legger med litt info jeg håper kan hjelpe dere med å hjelpe meg Smile

Jeg har følgende lastet ned, og oppsett
-TerraTec Cinergy C PCI HD
-W7 MediaCenter
-DVBLink
-NewCS 1.62
-Acamd
-Norsk tipping kortleser.
-Standard box fra Get


Jeg er usikker på om jeg har funnet rett boxid, men tror jeg har skjønt dette (9 tall, som jeg gjorde om til hex)
Om dette er feil, fint om du sier fra.

Så over til infoen dere kanskje har behov for:

Nederst i conf. fila for Acamd legger jeg inn:
newcamd:127.0.0.1:12345:1/0000/0000:cs:cs1337:0102030405060708091011121314
og mappen min for Acamd inneholder disse filene, se vedlegg.

[/quote]

Jeg bruker NewCS 1.65


<newCSconfig>
<readers name="Standard Phoenix on PC">
<device>
<name>Phoenix Interface</name>
<type>pcsc</type>
<mhz>357</mhz>
<node>0</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>Yes</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<boxkey>0 her skal bokxid starter med 0</boxkey>
<crypto-special>No</crypto-special>
<PTShandshake>No</PTShandshake>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>12345</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<sidoverride>yes</sidoverride>
<Seca-PPV>no</Seca-PPV>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
</device>
</readers>

<httpd>
<server>
<port>1338</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>cs</name>
<password>cs1337</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<password>NewCSpwd</password>
<mode>simple</mode>
<level>internal</level>
<type>all</type>
<output>tcp</output>
<tcp_port>1002</tcp_port>
<tcp_options>normal,init</tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>Yes</enabled>
<name>newcs</name>
<deskey>0102030405060708091011121314</deskey>
<user>
<name>cs</name>
<password>cs1337</password>
<au>on</au>
<sidoverride>yes</sidoverride>
<spider>No</spider>
<cardlevel>1</cardlevel>
</user>

</newcamdserver>
</newCSconfig>
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-04-2011, 21:20
Post: #55
GET + DVBLink (TVSource) + W7 Mediasenter
siden ikke web interface fungere er det noe "alvorlig" feil
har du prøvd og skru av FW etc?


[quote name='chrh' timestamp='1302621206' post='5656']
Jeg bruker NewCS 1.65


<newCSconfig>
<readers name="Standard Phoenix on PC">
<device>
<name>Phoenix Interface</name>
<type>pcsc</type>
<mhz>357</mhz>
<node>0</node>
<parity>odd</parity>
<reset>normal</reset>
<export>Yes</export>
<enabled>Yes</enabled>
<blocksa>No</blocksa>
<blockua>No</blockua>
<blockga>No</blockga>
<boxkey>0 her skal bokxid starter med 0</boxkey>
<crypto-special>No</crypto-special>
<PTShandshake>No</PTShandshake>
<carddetect>yes</carddetect>
<newcamd_port>12345</newcamd_port>
<autosid>Yes</autosid>
<sidoverride>yes</sidoverride>
<Seca-PPV>no</Seca-PPV>
<pincode>0000</pincode>
<priority>round</priority>
</device>
</readers>

<httpd>
<server>
<port>1338</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>cs</name>
<password>cs1337</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>
<debug>
<password>NewCSpwd</password>
<mode>simple</mode>
<level>internal</level>
<type>all</type>
<output>tcp</output>
<tcp_port>1002</tcp_port>
<tcp_options>normal,init</tcp_options>
</debug>
<newcamdserver>
<enabled>Yes</enabled>
<name>newcs</name>
<deskey>0102030405060708091011121314</deskey>
<user>
<name>cs</name>
<password>cs1337</password>
<au>on</au>
<sidoverride>yes</sidoverride>
<spider>No</spider>
<cardlevel>1</cardlevel>
</user>

</newcamdserver>
</newCSconfig>

[/quote]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
13-04-2011, 11:38
Post: #56
GET + DVBLink (TVSource) + W7 Mediasenter
[quote name='svingen' timestamp='1302636017' post='5657']
siden ikke web interface fungere er det noe "alvorlig" feil
har du prøvd og skru av FW etc?
[/quote]

Takk for hjelpen til begge som har gitt meg et svar.

Dessverre kan jeg bare skylde på meg selv (som ikke leste alt nøye nok).
Hadde ikke newCS åpen når jeg benyttet WMC, noe jeg forstår er nødvendig.

Web-grensesnitt fungerer fortsatt ikke, men alle kanaler fungerer nå for meg.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)