Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
12-08-2011, 14:28
Post: #11
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Ser den sånn ut: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=405727 ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-08-2011, 15:01
Post: #12
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Hvis det er DVBt (bakkenett) tuner du har så er den rett, for DVBs(satelitt) er det en annen cam som brukes
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17-08-2011, 12:20
Post: #13
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Ok. Jeg har en mistanke om at det egentlig er samme CAM, men har ikke fått det bekreftet. Har sett flere Technisat CXV med forskjellig "branding".
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17-08-2011, 14:09
Post: #14
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Det er IKKE samme, har begge og har testet
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
17-08-2011, 15:31
Post: #15
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Men er begge Technisat CXV?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18-08-2011, 10:51
Post: #16
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Samme hardware etter hva jeg vet, men programert forskjellig
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-08-2011, 10:26
Post: #17
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Hm... Interessant. Finner flere varianter som er "godkjent av Canal Digital". Noen er "Canal Digital-brandet", mens andre er vanlige Technisat/Strong-kort med en liten påskrift om at de er godkjent av Canal Digital...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-10-2011, 13:53
Post: #18
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Hei

Har skaffet meg to cd kort med cam'er til mine idtv. tenkte jeg skulle prøve disse i en htpc med terratec S7. Får ikke inn de krypterte kanalene??? noen som har peil?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-10-2011, 18:18
Post: #19
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Kan du få sjekket at du faktisk har kontakt med kortet? Det er ofte en meny du kan gå inn på for å se status på abonnement. Hvis du får opp den tyder det på at kommunikasjonen med kortet fungerer. Prøv å la den stå en stund på en kryptert kanal og se det kommer etter en stund. Det samme skjedde med meg første gang og da måtte den stå litt før bildet kom.

[quote name='alex__g' timestamp='1312912623' post='5837']
Okei. Hvor kjøper man enklest disse CAMene? Noen nettbutikker som ikke krever spesiell sjekk av TV-modell, serienummer etc?
[/quote]
Når jeg kjøpte cam på expert ble jeg spurt om modell på tv, og de sa at det var måtte være riktig modell for at det skulle virke. Jeg bare oppga en tilfeldig modell siden jeg skulle bruke den med pc, og det fungerte fint. Den fungerer også fint i en tv av annet merke enn jeg oppga.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-10-2011, 23:39
Post: #20
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Jeg får opp menyen på kortet ja.

Har prøvd med en tuner om gangen og latt den stå på nrk1 lenge, men får ikke bilde. Prøvd og bytte kort og cam om hverandre, men ikke noe bilde... Dette begynner å irritere meg. Kan det være noe med pairing av kort/cam? hadde kortene i orginaltuner før de gikk i cam for og forsikre meg om at de ble oppdatert første gangen.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)