Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
28-06-2010, 18:20
Post: #1
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Så en annonse i et Elkjøp bald at det nå finnes IDTV for CD-parabol.Hva betyr dette for HTPC-verden?La oss grave frem info... Pairet? CI+?(Merk at denne tråden foreløpig ikke er i Gråsonen Smile)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-06-2010, 03:08
Post: #2
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Hvilken "IDTV" er det du snakker om?Ikke dette (http://en.wikipedia.org/wiki/Integrated_...elevision) vel?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-06-2010, 10:32
Post: #3
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Jo. Er vel egentlig bare TV med innebygget dekoder, men det gjør at CD må åpne opp for bruk mot andre CI enn det som står i deres dekodere ;D
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-06-2010, 19:17
Post: #4
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
En kjapp samtale med CD ("chat"):[quote]17:42
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
30-06-2010, 09:22
Post: #5
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Jeg vil anta at samme Conax cam som funker på kabeltv også funker på parabol... Programkortene gjør det iallefall (gjorde iallefall)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-07-2010, 01:38
Post: #6
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
[quote author=JEG link=topic=675.msg4825#msg4825 date=1277800365]Jo. Er vel egentlig bare TV med innebygget dekoder, men det gjør at CD må åpne opp for bruk mot andre CI enn det som står i deres dekodere ;D[/quote]Åh! Der var jeg utrolig treg, gitt!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-08-2011, 19:31
Post: #7
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Hva er ståa med Media Center og Canal Digital og CAM for tiden? Må man ha den "autoriserte" IDTV-CAMen, eller funker det fortsatt med vanlige Conax CAM (f.eks. kjøpt fra DVBShop eller andre steder)?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-08-2011, 11:40
Post: #8
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Kommer an på hvilket CD kort du har, gamle kort virker med gammel cam. Men bare noen HD kanaler er tilgjengelige da, Bruker selv IDTV cam og alt funker supert.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-08-2011, 19:57
Post: #9
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Okei. Hvor kjøper man enklest disse CAMene? Noen nettbutikker som ikke krever spesiell sjekk av TV-modell, serienummer etc?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-08-2011, 10:32
Post: #10
Parabol: Canal Digital med IDTV - og dermed CAM
Hvis du har et nyer CD kort så, har jeg kjøpt min IDTV cam på Expert. Du får søke på internett etter type TV i tilfellet du skulle bli spurt (de spurte ikke meg)Serienummer kommer de ikke til å spørr om
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)