Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CD parabol - hva er dagens status?
02-12-2010, 22:19
Post: #1
CD parabol - hva er dagens status?
Hei.

CD parabol har lenge vært HTPC-entusiasters favoritt.
Men i disse pairing dager er vel alt ikke lengre like fryd og gammen der i gården heller... eller?

Noen som vet om alle nye CD-kort paires?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2011, 00:04
Post: #2
CD parabol - hva er dagens status?
Svarer min gamle post:
Er vellikt med DVB-C og DVB-S fra CD nå; de paires, men det selges CAM til både DVB-C og DVB-S (endelig IDTV for DVB-S).
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-06-2011, 09:38
Post: #3
CD parabol - hva er dagens status?
[quote name='JEG' timestamp='1294092276' post='5251']
Svarer min gamle post:
Er vellikt med DVB-C og DVB-S fra CD nå; de paires, men det selges CAM til både DVB-C og DVB-S (endelig IDTV for DVB-S).
[/quote]

Betyr dette at man MÅ ha CAM fra CD for å få ting til å funke på parabol? Kan man ikke bruke en kortleser og newcs, sasc-ng e.l.?
Har GET selv, men en på jobben har CD parabol, og har blitt en smule gira på ideen om MythTV.

I fall man må ha CAM - kan man bruke én CAM på flere DVB-S-kort evt. et dual-kort?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-06-2011, 17:20
Post: #4
CD parabol - hva er dagens status?
[quote name='krizze' timestamp='1309333131' post='5780']
Betyr dette at man MÅ ha CAM fra CD for å få ting til å funke på parabol? Kan man ikke bruke en kortleser og newcs, sasc-ng e.l.?
Har GET selv, men en på jobben har CD parabol, og har blitt en smule gira på ideen om MythTV.

I fall man må ha CAM - kan man bruke én CAM på flere DVB-S-kort evt. et dual-kort?
[/quote]

Du må ha Cam enten HW eller SW (feks. ACAMD)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-07-2011, 15:07
Post: #5
CD parabol - hva er dagens status?
[quote name='lodale' timestamp='1309360853' post='5781']
Du må ha Cam enten HW eller SW (feks. ACAMD)
[/quote]

OK, og softcam funker selv om kortet er parret?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2011, 20:56 (This post was last modified: 02-07-2011 20:58 by Amatoren.)
Post: #6
CD parabol - hva er dagens status?
[quote name='krizze' timestamp='1309525643' post='5782']
OK, og softcam funker selv om kortet er parret?
[/quote]

Gjør det med kort i Dreambox (Linux). Så vidt jeg vet finnes noen av CAMene for Linux i x86 versjon også. Både CD og Via*** (men ikke Via*** HD) fungerer.
Ser da ikke grunn til å ikke få det til med nye kort på PC basert Linux HTPC. Ev. med som nevnt ACAMD på Windows.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2011, 19:21
Post: #7
CD parabol - hva er dagens status?
jeg ville kjøpt noe som støtte CI moduli så når CD skrur på "paring" kan du bare kjøpe en cam til 1000 kr og kjøre samme "løsning" videre Smile
menner flere selger vanlig dvb-s2 pci/usb så kan du kjøpe CI leser og CI modul senere er jo greit det Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2011, 19:39 (This post was last modified: 05-07-2011 19:39 by Amatoren.)
Post: #8
CD parabol - hva er dagens status?
[quote name='svingen' timestamp='1309886460' post='5787']
jeg ville kjøpt noe som støtte CI moduli så når CD skrur på "paring" kan du bare kjøpe en cam til 1000 kr og kjøre samme "løsning" videre Smile
menner flere selger vanlig dvb-s2 pci/usb så kan du kjøpe CI leser og CI modul senere er jo greit det Smile
[/quote]
Viasat par parret kort og dekoder og det virker uten original dekoderen (men ikke HD). Værre med RiksTV (Conax), men løsning kommer vel når Conax for satelitt får tilsvarende løsning. Da er det så mange i utlandet som også får problem så da kommer vel kanskje en løsning som vi kan bruke på RiksTV med original kort, men uten original tuner. :unsure:
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2011, 22:52
Post: #9
CD parabol - hva er dagens status?
[quote name='Amatoren' timestamp='1309887548' post='5788']
Viasat par parret kort og dekoder og det virker uten original dekoderen (men ikke HD). Værre med RiksTV (Conax), men løsning kommer vel når Conax for satelitt får tilsvarende løsning. Da er det så mange i utlandet som også får problem så da kommer vel kanskje en løsning som vi kan bruke på RiksTV med original kort, men uten original tuner. :unsure:
[/quote]

Fungrer fint med rikstv og mediacenter så lenge du har CI og software som leser CI Smile
samme blir det når dvb-s "får ut fingeren" og enabler HW paring (cas7) på parabol....er vel bare spørsmål om tid dessvere....
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-07-2011, 14:28
Post: #10
CD parabol - hva er dagens status?
[quote name='svingen' timestamp='1309899132' post='5791']
Fungrer fint med rikstv og mediacenter så lenge du har CI og software som leser CI Smile
samme blir det når dvb-s "får ut fingeren" og enabler HW paring (cas7) på parabol....er vel bare spørsmål om tid dessvere....
[/quote]

Med RiksTV kan du ringe inn å få pairet CAMer med kortene.
Om du har rikspakken får du 4 kort gratis så du kan ha en CAM i hver tuner.

Pairingen gjelder for alle kortene på alle CAMene
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)