Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Digital Devices DuoFlex CT
18-12-2010, 23:21
Post: #1
Digital Devices DuoFlex CT
Nå ser det endelig ut som det har kommet et dual DVB-C kort. Er det noen som har testet dette med Canal Digital? Ser endelig ut som jeg har en mulighet for å få byttet ut mine 2x Floppy DTV-C. Om det virker i norge da. Ser at det finnes et dansk firma som selger de.
Litt om kortet er her: http://shop.digital-devices.de/Digital-D...rweiterung (Tysk)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20-12-2010, 14:09
Post: #2
Digital Devices DuoFlex CT
[quote name='Njaal-NOR-' timestamp='1292707262' post='5179']
Nå ser det endelig ut som det har kommet et dual DVB-C kort. Er det noen som har testet dette med Canal Digital? Ser endelig ut som jeg har en mulighet for å få byttet ut mine 2x Floppy DTV-C. Om det virker i norge da. Ser at det finnes et dansk firma som selger de.
Litt om kortet er her: http://shop.digital-devices.de/Digital-D...rweiterung (Tysk)
[/quote]

Spennende konsept. Det du linker til er strengt tatt bare en tilleggsmodul med tunerene, også kan du kjøpe PCIe bridge som dette kortet kobles til. De har to varianter av PCIe-bridgen. En som du kan koble til to moduler, og en der du kan koble til fire moduler. Du kan altså få fire eller åtte tunere på én PCIe x1 port.

Kjenner at jeg har litt lyst til å prøve 8-tuner kortet, først med to tunere (som så vidt jeg skjønner følger med), og hvis det funker greit, så kan jeg kjøpe to dual tuner utvidelser til. Med dobbeltbrakettene blir det seks tunere på to kortplasser, og det er da ikke så gæærnt Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
29-12-2010, 23:39
Post: #3
Digital Devices DuoFlex CT
[quote name='trondmm' timestamp='1292846982' post='5184']
Spennende konsept. Det du linker til er strengt tatt bare en tilleggsmodul med tunerene, også kan du kjøpe PCIe bridge som dette kortet kobles til. De har to varianter av PCIe-bridgen. En som du kan koble til to moduler, og en der du kan koble til fire moduler. Du kan altså få fire eller åtte tunere på én PCIe x1 port.

Kjenner at jeg har litt lyst til å prøve 8-tuner kortet, først med to tunere (som så vidt jeg skjønner følger med), og hvis det funker greit, så kan jeg kjøpe to dual tuner utvidelser til. Med dobbeltbrakettene blir det seks tunere på to kortplasser, og det er da ikke så gæærnt Smile
[/quote]
Det kortet Octopus var jo svindyrt. Jeg har vurdert det dithen at det blir kun dual i første omgang. ;-)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2011, 00:26
Post: #4
Digital Devices DuoFlex CT
Hei

Har bestilt et slikt kort:
http://shop.digital-devices.de/epages/62...cts/091005

Har ikke mottatt det ennå, men venter det i posten. Tar vel 14 dager fra Tyskland.

Skal benytte det på kabel, Canal digital.
Noen som har satt opp system med dette?
Spent om alt vil fungere.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-02-2011, 01:17
Post: #5
Digital Devices DuoFlex CT
[quote name='hTpC' timestamp='1296599180' post='5352']
Hei

Har bestilt et slikt kort:
http://shop.digital-devices.de/epages/62...cts/091005

Har ikke mottatt det ennå, men venter det i posten. Tar vel 14 dager fra Tyskland.

Skal benytte det på kabel, Canal digital.
Noen som har satt opp system med dette?
Spent om alt vil fungere.
[/quote]
Venter i spenning på å høre om dette funker som planlagt. Trenger noe sånt jeg også, og lommeboka er ikke akkurat velvillig til å experimentere noe nå - den ligger å hyyyyyyler i gangen, ensom, tom og forlatt :blink:
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-02-2011, 22:16
Post: #6
Digital Devices DuoFlex CT
Ja gi gjerne en tilbakemelding på om det fungerer ok. Husket du å kjøpe en CI Interface også? Det trenger du for å se på betalkanaler.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-02-2011, 19:10
Post: #7
Digital Devices DuoFlex CT
[quote name='Njaal-NOR-' timestamp='1297023391' post='5370']
Ja gi gjerne en tilbakemelding på om det fungerer ok. Husket du å kjøpe en CI Interface også? Det trenger du for å se på betalkanaler.
[/quote]

Da har jeg fått kortet Smile

Har litt problemer å få inn kanaler, men ser ut til å være brukerfeil.

Ved første forsøk, fikk jeg inn alle kanalene i mediaportal, men fikk ikke dekryptert kodedekanaler.
Etter masse plunder, uten å få det til, la jeg inn windows 7 på nytt.

Nå finner mediaportal ingen kanaler Sad Sier no signal.

Noen som har noe forslag?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-02-2011, 19:24
Post: #8
Digital Devices DuoFlex CT
^ Må nesten ha logger for slik.


tort forresten du får best support @ MP forum.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-02-2011, 16:51
Post: #9
Digital Devices DuoFlex CT
Da har jeg fått til å søke kanaler i mediaportal. Er ikke helt sikker på hva som var galt. Starta maskina opp uten kortet. Slettet alt av drivere. Kjørte MP konfigurator. Starta maskina opp med tv kort og la inn drivere. Da fungerte kanalsøk Smile Kanalsøk låser seg noenganger, men alle kanalene er lagt inn.

Etter at kanalene var søkt opp fikk jeg en feilmelding "Graph building" ved preview av kanal. Fant da litt info her: http://forum.team-mediaportal.com/genera...eqc-82416/
La inn Setup-TvEngine-1.1.2.exe.zip og nå virker kanaler å fungere, men cam får ikke dekryptert kanalene.
Ser at det ligger DD_CAM_111_final.patch som kanskje kan hjelpe på problemet, men har ikke funnet ut hvordan jeg bruker denne fila. Nnoen som vet?

Mulig det er cam fra Canal Digital som ikke virker i media portal? Noen som kan bekrefte eller avkrefte dette?

EDIT 09.02.2011 17:13
OBS: Resten av denne posten er flyttet til gråsonenhttp://mspc.no/index.php?/topic/778-canal-digital-og-duoflex-ct-pcie-dvb-c/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-04-2011, 13:09
Post: #10
Digital Devices DuoFlex CT
[quote name='hTpC' timestamp='1297263060' post='5379']
Da har jeg fått til å søke kanaler i mediaportal. Er ikke helt sikker på hva som var galt. Starta maskina opp uten kortet. Slettet alt av drivere. Kjørte MP konfigurator. Starta maskina opp med tv kort og la inn drivere. Da fungerte kanalsøk Smile Kanalsøk låser seg noenganger, men alle kanalene er lagt inn.

Etter at kanalene var søkt opp fikk jeg en feilmelding "Graph building" ved preview av kanal. Fant da litt info her: http://forum.team-mediaportal.com/genera...eqc-82416/
La inn Setup-TvEngine-1.1.2.exe.zip og nå virker kanaler å fungere, men cam får ikke dekryptert kanalene.
Ser at det ligger DD_CAM_111_final.patch som kanskje kan hjelpe på problemet, men har ikke funnet ut hvordan jeg bruker denne fila. Nnoen som vet?

Mulig det er cam fra Canal Digital som ikke virker i media portal? Noen som kan bekrefte eller avkrefte dette?

EDIT 09.02.2011 17:13
OBS: Resten av denne posten er flyttet til gråsonenhttp://mspc.no/index.php?/topic/778-canal-digital-og-duoflex-ct-pcie-dvb-c/
[/quote]



Hei

Litt nysjerrig, da jeg har kjøpt samme kort, skal bruke det i sammen med Canaldigital.
Har du fått det til å funke 100% ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)