Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mangler TV guide info / Transponderliste GET?
05-07-2016, 14:41
Post: #1
Mangler TV guide info / Transponderliste GET?
Jeg pleiere å ta ned TV-guide info fra DVB-signalet, noe DVB-link TV source kan gjøre.

Men nå kommer det ikke DVB-guidedata lenger. Noen som opplever det samme?

Ellers noen som vet om GET har gjort noen endringer i transponderlisten? Jeg får plutselig mye rot med kanaler som ikke virker. Skal gjøre nytt kanalsøk og se.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2016, 22:41
Post: #2
RE: Mangler TV guide info / Transponderliste GET?
De har gjort noen endringer, men om det berører dette vet jeg ikke. For en uke eller to siden rullet det tekst på et par av kanalene som sa at de bare kom til å være tilgjengelig med Get-boks (TV'en min er koblet til analogt).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-07-2016, 07:10 (This post was last modified: 06-07-2016 07:32 by chrh.)
Post: #3
RE: Mangler TV guide info / Transponderliste GET?
(05-07-2016 14:41)multiscan Wrote:  Jeg pleiere å ta ned TV-guide info fra DVB-signalet, noe DVB-link TV source kan gjøre.

Men nå kommer det ikke DVB-guidedata lenger. Noen som opplever det samme?

Ellers noen som vet om GET har gjort noen endringer i transponderlisten? Jeg får plutselig mye rot med kanaler som ikke virker. Skal gjøre nytt kanalsøk og se.

Et søk etter kanalene gjorde susen for meg. I tillegg måtte jeg legge til kanalene på nytt.
Det er et par feil i transponderlista som ligger med Dvblink. Her er min etter at jeg har rettet opp disse:

[SATTYPE]
1=5224
2=DVB-C Norway (Get Digital Cable)

[DVB]
0=29
1=240000,V,6900,,QAM256
2=248000,V,6900,,QAM256
3=256000,V,6900,,QAM256
4=264000,V,6900,,QAM256
5=272000,V,6900,,QAM256
6=280000,V,6900,,QAM256
7=290000,V,6900,,QAM256
8=298000,V,6900,,QAM256
9=306000,V,6900,,QAM256
10=314000,V,6900,,QAM256
11=322000,V,6900,,QAM256
12=330000,V,6900,,QAM256
13=338000,V,6900,,QAM256
14=346000,V,6900,,QAM256
15=354000,V,6900,,QAM256
16=362000,V,6900,,QAM256
17=370000,V,6900,,QAM256
18=378000,V,6900,,QAM256
19=386000,V,6900,,QAM256
20=394000,V,6900,,QAM256
21=402000,V,6900,,QAM256
22=410000,V,6900,,QAM256
23=418000,V,6900,,QAM256
24=426000,V,6900,,QAM256
25=434000,V,6900,,QAM256
26=442000,V,6952,,QAM256
27=482000,V,6900,,QAM256
28=498000,V,6900,,QAM256
29=594000,V,6900,,QAM64
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-07-2016, 17:13
Post: #4
RE: Mangler TV guide info / Transponderliste GET?
Ja, oppdaget at en del av kanalene har flytta på seg. TV2, TV2 Zebra, TVNorge, FEM og SVT2, i hvert fall. TV2 finnes fortsatt på gammel plass, men EPG funker bare på den nye.

Ser også at SVT2, DR1 og Comedy Central nå sendes i HD. Det er vel rimelig nytt?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-07-2016, 20:06
Post: #5
RE: Mangler TV guide info / Transponderliste GET?
Får problemer her.
TV2 kanalen fungerer på 256Mhz (uten EPG) men ikke 272Mhz (med EPG)

TVNorge på 272Mhz(med EPG) og 330Mhz fungerer ikke i det hele tatt.

Noen som sliter med det samme?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-08-2016, 00:36
Post: #6
RE: Mangler TV guide info / Transponderliste GET?
(25-07-2016 20:06)elpetro Wrote:  Får problemer her.
TV2 kanalen fungerer på 256Mhz (uten EPG) men ikke 272Mhz (med EPG)

TVNorge på 272Mhz(med EPG) og 330Mhz fungerer ikke i det hele tatt.

Noen som sliter med det samme?

Jeg har nå TV2 og TVNorge på 280MHz
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)