Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
21-11-2015, 15:30
Post: #1
Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
Er det flere som kjører en mythtv-ffdecsawrapper-oscam-løsning mot Get (Oslo) og opplever at det sluttet å fungere 18. november? Og kanskje funnet en løsning på problemet.

Prøver jeg å åpne en kryptert kanal blir myth hengende på Partial Lock.

Ser i loggen til ffdecsawrapper og oscam at det ikke er noe forsøk på kommunikasjon mellom disse. Det får meg til å mistenke at ffdecsawrapper feiltolker kanalen som ukryptert.

Har testet med tvheadend, og der fungerer det som bare det.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21-11-2015, 23:12
Post: #2
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
Hei!

Jeg oppdaget dette selv i går, så akkurat nå sitter jeg bare med NRK kanalene + tv2.
Oscam rapporterer om entitlements. Jeg oppdaterte også oscam til siste SVN versjon (r11164) uten at det hjalp. Har egentlig ikke klart å finne noen feilmeldinger noe sted.
Det har fungert, så jeg vet at oppsettet i utgangspunktet er korrekt.

Mulig det hjelper å oppdatere ffdescwrapper, har du prøvd det?

Hører gjerne om noen andre opplever dette, og kanskje har funnet ut av det.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-11-2015, 14:10
Post: #3
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
Godt å få verifisert at det ikke er et lokalt problem med mitt oppsett.

Jeg har testet med siste tilgjengelige ffdecsawrapper (bas-t/descrambler repoet). Ingen forskjell der. Har også tatt en full rescan av alle kanalene.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-11-2015, 17:03
Post: #4
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
Hm, samme her. Jeg har ikke fått det til å virke.
Noen andre som har fått problemet? Eller er det noen som kjørter Oscam / ffdescwrapper som ikke har dette problemet?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-11-2015, 18:39 (This post was last modified: 23-11-2015 11:39 by bompi75.)
Post: #5
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
Full stopp i produksjonen her også - oppdaget det i dag. da jeg var borte i helgen. Kun Nrk + tv2.

Oppsett: Norsk Tipping kortleser - Oscam - Sasc - Mythtv
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-11-2015, 20:13
Post: #6
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
Jeg bruker ikke ffdecsa, men er denne siden relevant?
http://www.lursen.org/wiki/FFdecsawrappe...ian/Ubuntu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-11-2015, 21:52
Post: #7
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
Både ja og nei. Det er oppsettet, men dette vet jeg at er korrekt. Det har fungert, men stoppet plutselig.
Jeg prøver å switche til tvheadend, men også her sliter jeg med de krypterte kanalene. Håper det er noen som fortsatt har en fungerende softcam løsning. Har veldig lite lyst til å ta i bruk GET boksen....
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-11-2015, 22:53
Post: #8
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
(22-11-2015 21:52)olepw Wrote:  Jeg prøver å switche til tvheadend, men også her sliter jeg med de krypterte kanalene. Håper det er noen som fortsatt har en fungerende softcam løsning. Har veldig lite lyst til å ta i bruk GET boksen....
Det er i hvert fall ingen problemer på min MediaPortal-løsning med MDAPI+/Acamd/Oscam.

Da må du selvsagt bort fra Linux, men det er betydelig bedre enn GET-boksen...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-12-2015, 23:14
Post: #9
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
Og i går begynte det plutselig å fungere som normalt igjen...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2015, 23:43
Post: #10
RE: Get med mythtv - ffdecsawrapper - oscam ikke fungert siden 18. nov
(02-12-2015 23:14)doozer Wrote:  Og i går begynte det plutselig å fungere som normalt igjen...

Samme her. Tok kort inn i get-boksen, sendte TV til 02123, kort tilbake i pc. restartet alle prosesser (oscam , sasc, mythtv) - og vips - det funker.Huh
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)