Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
09-02-2011, 18:12
Post: #1
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
Etter tips fra forumbruker så jeg at Digital Devices har kommet med nytt Dual DVB-C kort.
Mer info om kortet her: http://shop.digital-devices.de/epages/62...cts/091005

Dette så lovene ut så jeg bestilte:
1 stk: DuoFlex CT PCIe (http://shop.digital-devices.de/epages/62...ts/091005)
1 stk: CI Modul für Cine S2 V5.5 und DuoFlex (http://shop.digital-devices.de/epages/62...ts/092003)
1 stk: Slotblech DuoFlex- Bridge - Cine Modell K (http://shop.digital-devices.de/epages/62...ts/092111)

Jeg glemte å bestille:
1 stk: 5,25 auf 2x 3,5 STROMADAPTER (http://shop.digital-devices.de/epages/62...ts/094125) Denne er man avhengig av da tuner og CI modul trenger strøm.
1 stk: Antennenverteiler für DVB-C/T (http://shop.digital-devices.de/epages/62...ts/094721) Kjekt for å dele kabel til begge tunerene.

Målet var å slippe å benytte Canal Digital sin Sagem HD PVR dekoder, som ikke lever opp til forventningene.

For å få dette til måtte jeg ha et Dual DVB-C kort som kunne kode signale på alle kanalene til Canal Digital.
Da dette prosjektet er i "gråsonen" og ikke er "ok" for Canal Digital, klarte jeg ikke å finne noe løsning som var garantert at fungerte. Undersøkt litt på diverse forum, uten å få noe klart svar. Jeg var derfor nødt til å forsøke, med den risken at innkjøpt utstyr er ubrukelig.

---------

Jeg har nå mottatt utstyret fra Digital Devicves, samt at jeg har cam og kort fra Canal Digital.

Jeg har planer om å kunne se på TV via HTPC med Mediaportal eller Windows Media Center.

Digital Devices skriver at kortet fungerer 100% med Windows Media Center. De har lagt ved en liten guide for å få dette til. Denne har jeg forsøkt fulgt, uten å ha lyktes. Det går ut på å lure Windows Media Center med å emulere DVB-C til DVB-S for så å installere kanalene i Windows Media Center. Her virker det som løsningen bare fungerer på Tyske kabel-tv?
Ga opp dette og forsøkte meg på Mediaportal.

Ved første forsøk på Mediaportal fikk jeg søkt opp kanalene, men ikke dekodet dem. Etter litt frem og tilbake mistet jeg alle kanalene og de lot seg ikke søke på nytt. Etter litt feilsøking fikk jeg søkt opp kanalene men fikk feilmelding "Graph building". Fant da litt info her: http://forum.team-mediaportal.com/genera...eqc-82416/
La inn Setup-TvEngine-1.1.2.exe.zip og nå virker kanaler å fungere, men cam får ikke dekryptert kanalene.
Ser at det ligger DD_CAM_111_final.patch som kanskje kan hjelpe på problemet, men har ikke funnet ut hvordan jeg bruker denne fila. Nnoen som vet?

Mulig det er cam fra Canal Digital som ikke virker i media portal? Noen som kan bekrefte eller avkrefte dette? Virker forresten som kortene fra Canal Digital ikke er paira. Det fungerer i to andre tunere enn CAM det var "paira" med.

Nå tenkte jeg at jeg skulle forsøke med "cam" fra norsk tipping Noen som har en god "kokebok" på fremgangsmåten, eller andre forslag for å få det til å fungere?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-02-2011, 23:22
Post: #2
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
[quote name='hTpC' timestamp='1297267955' post='5380']Mulig det er cam fra Canal Digital som ikke virker i media portal? Noen som kan bekrefte eller avkrefte dette? Virker forresten som kortene fra Canal Digital ikke er paira. Det fungerer i to andre tunere enn CAM det var "paira" med. [/quote]

Det skal fungere, hadde selv dette for et snaut år siden (har flytta til GET-land Smile )

Har du "enebla" CAM i TV setupen til MP?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2011, 00:03
Post: #3
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
[quote name='WebKnight' timestamp='1297286532' post='5383']
Det skal fungere, hadde selv dette for et snaut år siden (har flytta til GET-land Smile )

Har du "enebla" CAM i TV setupen til MP?
[/quote]

Takk for svar.
Ja har enablet CAM i software til kortet og MP. Får ikke vist kodede kanaler Sad
Brukte du Canal Digital sin CAM? (Strong)

Kan være noe med denne patch fila (se her http://forum.team-mediaportal.com/genera...qc-82416/) som kan løse det, men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg bruker den.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2011, 14:13
Post: #4
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
[quote name='hTpC' timestamp='1297289011' post='5385']
Takk for svar.
Ja har enablet CAM i software til kortet og MP. Får ikke vist kodede kanaler Sad
Brukte du Canal Digital sin CAM? (Strong)

Kan være noe med denne patch fila (se her http://forum.team-mediaportal.com/genera...qc-82416/) som kan løse det, men jeg skjønner ikke helt hvordan jeg bruker den.
[/quote]

Ja, brukte CD sin egen CAM (den det står canal digital på). TV-kortet var Fire-DTV for kabel. I mp kan jeg ikke huske at jeg måtte "emulere" noe, tror alt funket uten det..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-02-2011, 18:41
Post: #5
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
Håper du finner ei løsning, og selvsagt også at du publiserer denne.

Deler din erfaring med sugem-boksen, og kommer snart til å klikke om jeg ikke finner en løsning ala godt gammeldags analogt opptak på PC (unntak; kvaliteten :blink: )

BTW: Syntes ikke du skal anse dette som noe gråsone-prosjekt. Du betaler da i dyre dommer for å få se på x antall kanaler, og det får da være måte på maktmisbruk at vi kun skal få bruke ditt og datt av utstyr.
Det er i alle fall en tanke gråsone CD og andre befinner seg i på det området.

Har det siste døgnet sett litt på noen av trådene på freakforum, virker som det er en del der som har funnet løsninger, og av en eller annen grunn tørr folk snakke mye friere der inne enn her.
Finner jeg aktuelle tråder, linker jeg heller til disse - gjør gjerne det samme du også.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-02-2011, 00:38
Post: #6
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
[quote name='Frank' timestamp='1297528909' post='5394']
Håper du finner ei løsning, og selvsagt også at du publiserer denne.

Deler din erfaring med sugem-boksen, og kommer snart til å klikke om jeg ikke finner en løsning ala godt gammeldags analogt opptak på PC (unntak; kvaliteten :blink: )

BTW: Syntes ikke du skal anse dette som noe gråsone-prosjekt. Du betaler da i dyre dommer for å få se på x antall kanaler, og det får da være måte på maktmisbruk at vi kun skal få bruke ditt og datt av utstyr.
Det er i alle fall en tanke gråsone CD og andre befinner seg i på det området.

Har det siste døgnet sett litt på noen av trådene på freakforum, virker som det er en del der som har funnet løsninger, og av en eller annen grunn tørr folk snakke mye friere der inne enn her.
Finner jeg aktuelle tråder, linker jeg heller til disse - gjør gjerne det samme du også.
[/quote]

Takker for all hjelp. Håper noen kan hjelpe med problemet Smile
Har søkt litt i helga, uten løsning så langt...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
23-02-2011, 02:44
Post: #7
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
Har fortsatt ikke fått til å se scrambla kanaler.

Har forsøkt med mediaportal og Windows Media Center.
Har Canal Digital kort og CAM (Strong)

Har ikke fått testet med softcam ennå. Kan kanskje være Strong CAM som ikke er støttet av DuoFlex CT kortet.(?)
Er det noen som kan hjelpe meg med hvordan jeg setter opp CAM server og klient?
Har eget gyldig Canal Digital kort.

:/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-02-2011, 13:40 (This post was last modified: 24-02-2011 13:44 by esas.)
Post: #8
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
Kjenner ikke til dette tv-kortet (har floppyDTV selv), men har du installert cam-software som følger med?

Sett dette fra MP tråden du selv linket til?: "When you try to use the CAM, make sure you have used the DD's Config tool to enable cam for specific (or both) tuner. Probably graph building will fail currently if CI attached but not enabled for tuner device."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24-02-2011, 22:03
Post: #9
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
[quote name='esas' timestamp='1298547608' post='5434']
Kjenner ikke til dette tv-kortet (har floppyDTV selv), men har du installert cam-software som følger med?

Sett dette fra MP tråden du selv linket til?: "When you try to use the CAM, make sure you have used the DD's Config tool to enable cam for specific (or both) tuner. Probably graph building will fail currently if CI attached but not enabled for tuner device."
[/quote]

Ja, har aktivert CI i DD config tool, uten at dette hadde noen innvirkninger Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-03-2011, 21:58 (This post was last modified: 02-03-2011 22:03 by Theppan07.)
Post: #10
Canal Digital og DuoFlex CT PCIe DVB-C
Jeg bestilte Duoflex CT PCIe og tilhørende CI Interface.
- Digital Devices DuoFlex CT PCIe
- CI Interface for Cine S2 V5.5 and DuoFlex
- 094125 (2 Braketter)



Benytter DVBlogic som middelware mellom kort og Win7

Installerte Duoflex drivere http://shop.digital-devices.de/epages/62...D=28380919
Installerte DVBlogic programvare http://www.dvblogic.com/ProductsN
I DVBlogic configureres begge tunere, kanaler legges inn og EPG konfigureres opp
Deretter installasjon av tunere i MCE
Her installeres de digitale tunere som DVB-S
Etterpå kjøres et DVBlogic program innefra MCE som mapper og synkroniserer kanaler
Voila

Dette fungerer nå, har vært noe ustabilt, har jo rotet rundt med ulike Cam'er etc. Men ble bra når jeg foretok en helt ny reinstallasjon.
Det hender at enkelte opptak feiler da DVBlogic ikke finner signaler. Tror det skyldes litt svake signaler til begge tunere (separate antenneplugger til hver tuner)
Holder på å legge ny antennekabel til PC + justere opp antenneforsterker, men blir ikke ferdig med det denne uken.

CAM erfaring:
Gammel cam fra rikstv (Technisat CXV) fungerer bra
Kjærulf CAM fra Expert fungerer dårlig (hakker)
Ny cam fra Rikstv og Canal Digital (Strong) fungerer kun med en tuner
Benytter nå cam fra Technisat CX. Den fungerer utmerket
Programkort (for IDTV) fra Canal Digital

Benytter Canal Digital kabelTV
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)