Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Riks-TV i W7 Mediasenter
06-03-2014, 13:46
Post: #1
Riks-TV i W7 Mediasenter
Hei

Som jeg sier i denne tråden har jeg nå ett behov for å få RikTV opp å kjøre på Windows 7 Mediasenter.
(Jeg har vendt meg til brukergrensesnittet på W7MC så det er ingen vits i å anbefale meg noe annet Wink)

Jeg har nå slåss litt men sitter fast og trenger noe hjelp:

- Har noen eldre Teratec H7 tunere med CI og CAM
- Har forsøkt å kjøre disse rett i Mediasenteret men får rare tegn i Kanal lister og guide data.
- Har forsøkt å oppdatert DVBLink til siste versjon og kjøre gjennom den og det går bra MEN:

Problemet er at jeg plutselig får "No signal", særlig når et opptak skal starte.
- Har testet både med en "Haifinne antenne" og har nå installert RiksTV sin største antennepakke med forsterker i masta og enda en forsterker rett før tunerne. Ingen forskjell

- Kan det være at signalet er for sterkt?
- Er det antenneforsterkeren til Jula som er dårlig?
- Er det Tunerne mine som er for gamle?

Er det noen som har en tunerløsning (som de selv kjører) å anbefale så er jeg MEGET takknemlig.

2 Eller helst enda flere tunere selvfølgelig og enten felles CAM eller separate CAMer pr tuner. RiksTv gir jo ut 4 kort til samme pris
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-03-2014, 18:54
Post: #2
RE: Riks-TV i W7 Mediasenter
Husk at PC tunere typisk ikke gir ut 5V til antenne, så antennen må være av typen aktiv, eller så må du ha en 5V inserter.
Ville egentlig tro at signalforstererne gjorde dette, men ser ikke slik ut:
https://www.rikstv.no/kundeservice/utsty...orsterker/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-03-2014, 12:16
Post: #3
RE: Riks-TV i W7 Mediasenter
(06-03-2014 18:54)JEG Wrote:  Husk at PC tunere typisk ikke gir ut 5V til antenne, så antennen må være av typen aktiv, eller så må du ha en 5V inserter.
Ville egentlig tro at signalforstererne gjorde dette, men ser ikke slik ut:
https://www.rikstv.no/kundeservice/utsty...orsterker/

Takk for tips men 5V har jeg kontroll på:

Jeg har en slik bare for å ha som referanse. Den gir ut 5V til antenne forsterkeren.
Og jeg har både forsøkt å kjøre mine tunere (bak Jula sin antenneforsterker) bak denne Strong boksen,
og å kjøre egen 5V inserter mot antenna.
- Jeg merker når 5V ikke er tilstede for da får jeg null signal fra antenna.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-03-2014, 10:06
Post: #4
RE: Riks-TV i W7 Mediasenter
Hm... Da vet jeg ikke men har forstått at for sterkt signal kan gi mange problemer.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-03-2014, 20:48
Post: #5
RE: Riks-TV i W7 Mediasenter
ER det noen her inne som kjører RIKS-TV ??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-03-2014, 19:19
Post: #6
RE: Riks-TV i W7 Mediasenter
Jada, men ikke i WMC Smile.
Veldig fornøyd med hvordan det virker.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-03-2014, 00:01
Post: #7
RE: Riks-TV i W7 Mediasenter
(10-03-2014 19:19)JEG Wrote:  Jada, men ikke i WMC Smile.
Veldig fornøyd med hvordan det virker.

Og HVA kjører du da??

Du skjønner; jeg kjører Homeseer for å styre alt i huset mitt og det finnes en plugin til Homeseer for å kunne styre WMC derfra...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25-03-2014, 00:36
Post: #8
RE: Riks-TV i W7 Mediasenter
Bruker MediaPortal, og har vel egentlig aldri lekt med noe annet...
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)