Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hjelp med oppsett av oscam
16-09-2016, 11:18
Post: #11
RE: Hjelp med oppsett av oscam
Takk for respons!

Paa status-siden ser readerlinja slik ut:
pcscreader ON 127.0.0.1 0 pcsc 0000:0000@000000 no data 00:04:48
00:04:48 CARDOK (31 entitlements)

Paa entitlements-siden har jeg 31 linjer i groent med slike data:
tier 0926 000000 000000000000006F 00000000 1970-01-01 2016-11-06 0926@000000 unknown
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-09-2016, 14:28
Post: #12
RE: Hjelp med oppsett av oscam
Feilen funnet!

Jeg kopierte innstillingene fra oscam.server som de er skrevet i en tidligere post i denne tråden, og der sto caid=0b00 som jo selvfølgelig er feil for Get. Det skulle være 0926 som også er nevnt tidligere.

Jeg så denne caid'en dukket opp gang på gang i acamd-monitor, og kunne ikke begripe hvordan det hang sammen. Men nå er det altså på stell.

Nå håper jeg det blir slutt på å rote frem mikroboksen annenhver måned ☺️
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-09-2016, 14:41
Post: #13
RE: Hjelp med oppsett av oscam
(16-09-2016 14:28)whertigo Wrote:  Jeg kopierte innstillingene fra oscam.server som de er skrevet i en tidligere post i denne tråden, og der sto caid=0b00 som jo selvfølgelig er feil for Get. Det skulle være 0926 som også er nevnt tidligere.
Hvor i Norge er dette? Her i Oslo skiftet Get fra CAID 0926 til 0941 for ganske lenge siden.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-09-2016, 20:43
Post: #14
RE: Hjelp med oppsett av oscam
Ja, jeg så en annen post her som nevnte at 0941 var riktig caid - jeg bor i Oslo, så dette burde ikke fungert eller?
Skal sette over til 0941 på mandag og melde tilbake om resultatet. Har testet alle kanalene jeg abonnerer på og så godt som alle fungerer så nær som Discovery.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-09-2016, 20:58
Post: #15
RE: Hjelp med oppsett av oscam
(16-09-2016 20:43)whertigo Wrote:  Skal sette over til 0941 på mandag og melde tilbake om resultatet. Har testet alle kanalene jeg abonnerer på og så godt som alle fungerer så nær som Discovery.
Det du la ut av entitlement sa 0926, og hvis det virker nå så er det nok korrekt. Endrer du til 0941 blir det tull.
Har du gammel (ikke HD) Get-boks? Jeg fikk nytt kort, med ny CAID, samtidig som jeg fikk ny boks fra Get.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20-09-2016, 22:46 (This post was last modified: 20-09-2016 22:49 by whertigo.)
Post: #16
RE: Hjelp med oppsett av oscam
Det er en boks av typen HD mikro, men den begynner å bli noen år. Har omtrent aldri brukt den siden jeg har kjørt wmc og softcam siden jeg skaffet meg den. Og nå håper jeg å arkivere den for godt, om oscam klarer å oppdatere seg selv.

Jeg har latt være å gjøre om på caid'en, siden - if it works, don't fix it ☺️
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-03-2017, 15:43
Post: #17
RE: Hjelp med oppsett av oscam
Har hatt oscam kjørende knirkefritt en stund nå, men får ikke til å autooppdatere entitlements, da må jeg putte simkortet tilbake i mikroboksen like herlig som før.

Hva er trikset for å få dette til å fungere?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22-03-2017, 23:58
Post: #18
RE: Hjelp med oppsett av oscam
Jeg hadde mye problem med det samme.
Jeg prøvde å oppdatere til ny versjon av Oscam på et tidspunkt, og da gikk det bort.
Jeg kjører nå r11209. Hvis du har lavere enn det, kan du se om det hjelper å oppdatere.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-06-2017, 06:58
Post: #19
RE: Hjelp med oppsett av oscam
(22-03-2017 23:58)multiscan Wrote:  Jeg hadde mye problem med det samme.
Jeg prøvde å oppdatere til ny versjon av Oscam på et tidspunkt, og da gikk det bort.
Jeg kjører nå r11209. Hvis du har lavere enn det, kan du se om det hjelper å oppdatere.
Hvordan ser de forskjellige filene dine ut? (Vil gjerne sammenlikne med hva jeg selv har satt opp)

Oppdaterer den kortet automatisk?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-06-2017, 08:53 (This post was last modified: 01-06-2017 08:54 by urk.)
Post: #20
RE: Hjelp med oppsett av oscam
(01-06-2017 06:58)elpetro Wrote:  Hvordan ser de forskjellige filene dine ut? (Vil gjerne sammenlikne med hva jeg selv har satt opp)

Oppdaterer den kortet automatisk?

Jeg kjører også r11209 og alt er helt smertefritt. Kortet oppdaterer automatisk.

Du finner flotte eksempelfiler i en annen tråd her i forumet (under GET).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)