Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NRK2/3 HD borte?
12-03-2011, 10:47
Post: #1
NRK2/3 HD borte?
Jeg har plutselig mistet NRK2 HD og NRK3 HD på Get i Oslo. Noen andre som opplever det samme?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-03-2011, 11:56
Post: #2
NRK2/3 HD borte?
[quote name='urk' timestamp='1299919641' post='5541']
Jeg har plutselig mistet NRK2 HD og NRK3 HD på Get i Oslo. Noen andre som opplever det samme?
[/quote]
Get har endret frekvens (og muligens transponder, det vet jeg ikke) på flere HD-kanaler. Jeg måtte søke inn disse på nytt:
NRK 2
NRK 3
TVN HD
Eurosport HD
Discovery HD
SVT1 HD
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-03-2011, 13:25
Post: #3
NRK2/3 HD borte?
Hadde samme her, men får ikke inn NRK2 HD eller NRK3 HD selv etter jeg har søkt inn kanalene på ny.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-03-2011, 15:47
Post: #4
NRK2/3 HD borte?
[quote name='hyp3z' timestamp='1299929124' post='5543']
Hadde samme her, men får ikke inn NRK2 HD eller NRK3 HD selv etter jeg har søkt inn kanalene på ny.
[/quote]
Fant ut av det.

Når jeg gjorde en scan i MediaPoral dukket de opp på 370000MHz. Men der er de ikke.

Løsningen var å lage meg en ny transponderliste, uten 3700000, og kjøre en scan mot denne. Da fikk jeg inn alle de manglende HD-kanalene, som hadde blitt flyttet litt rundt omkring.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-03-2011, 23:43
Post: #5
NRK2/3 HD borte?
Ja det ble flyttet noen kanaler her på Lillestrøm i går også.

NRK2 og NRK3 og SVT 1 HD og TV N ND og Eurosport HD så vidt jeg kan se.

Jeg fant dem igjen uten problemer ved å gjøre et nytt scann i DVBLink.
(Med Transponderlista til GET som følger med versjon 3.2)

Har nå to stk av hver av disse (og flere andre)
Vet ikke om det er fordi den husker kanaler fra forrige scann eller om det er "tomme" kanaler der?

Trikset med å vite hvem du skal velge er å vente med å slette kanalen fra "høyre siden" og så dobbelt klikke på en og en av valgene på venstre siden. Dersom du klikker på samme kanal du allerede har vil den ikke dukke opp. Da vet du at det er den andre som er den nye Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-03-2011, 19:27 (This post was last modified: 14-03-2011 19:27 by hyp3z.)
Post: #6
NRK2/3 HD borte?
Hmm.. jeg får fortsatt ikke bilde på NRK2 HD og NRK3 HD selv om jeg gjør et nytt søk med transponderfila som følger med versjon 3.2.

(Stavanger her)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-03-2011, 08:18 (This post was last modified: 18-03-2011 09:28 by vnm.)
Post: #7
NRK2/3 HD borte?
[quote name='hyp3z' timestamp='1300123655' post='5552']
Hmm.. jeg får fortsatt ikke bilde på NRK2 HD og NRK3 HD selv om jeg gjør et nytt søk med transponderfila som følger med versjon 3.2.

(Stavanger her)
[/quote]
Til alle som fremdeles ikke får inn alle kanalene, prøv denne transponderfilen.

[quote name='vnm' timestamp='1300169878' post='5554']
Til alle som fremdeles ikke får inn alle kanalene, prøv denne transponderfilen.
[/quote]
Oooops. Glemte vedlegget

EDIT: Rettet transponderfil.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-03-2011, 21:41
Post: #8
NRK2/3 HD borte?
[quote name='vnm' timestamp='1300169924' post='5554']
Til alle som fremdeles ikke får inn alle kanalene, prøv denne transponderfilen.


Oooops. Glemte vedlegget
[/quote]

Takker, men jeg får ikke bilde på NRK2 HD og NRK3 HD ved bruk av transponederfilen din heller. Mulig det har noe med kabelnettet i området jeg er i?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
15-03-2011, 22:24
Post: #9
NRK2/3 HD borte?
[quote name='hyp3z' timestamp='1300218079' post='5560']
Takker, men jeg får ikke bilde på NRK2 HD og NRK3 HD ved bruk av transponederfilen din heller. Mulig det har noe med kabelnettet i området jeg er i?
[/quote]
Har du forsøkt å fjerne 370000 fra transponderfilen, slette kanalene og skanne på nytt?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-03-2011, 17:07
Post: #10
NRK2/3 HD borte?
[quote name='urk' timestamp='1299919641' post='5541']
Jeg har plutselig mistet NRK2 HD og NRK3 HD på Get i Oslo. Noen andre som opplever det samme?
[/quote]

Merker GET med jevne mellomrom bytter rundt på frekvensene sine for tiden. Veldig plagsomt, og jeg har derfor ikke gått over til å bruke HD-kanalene til NRK til annet enn live-tv til nå.
Håper de snart er fornøyde med fordelingen, slik at vi kan slippe å rescanne annenhver uke. Forsåvidt offtopic, men SVT HD har jeg aldri fått opp på scan :/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)