Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Get Frekvensliste Oslo?
15-05-2017, 18:50
Post: #11
RE: Get Frekvensliste Oslo?
(14-05-2017 19:35)raptorjr Wrote:  I MythTV saknar jag: MAX, Viasat 4, TV2 Nyhetskanalen, TV2 Livsstil.

Disse ligger på 290000
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-05-2017, 07:47
Post: #12
RE: Get Frekvensliste Oslo?
(14-05-2017 19:35)raptorjr Wrote:  Så det bästa vore att få TVH att funka. Någon som har nån lista på alla Muxar? Måste ju ha missat någon.
De kanalene du mangler ligger på 240MHz hos meg.

Jeg ser at i min TVH så dukker det automatisk opp en mux på 241MHz, men det er feil frekvens. De starter på 240MHz går oppover med 8MHz inkrementering opp til 280MHz. Neste mux er 290MHz og så går det opp med 8MHz til 498MHz
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
16-05-2017, 19:48
Post: #13
RE: Get Frekvensliste Oslo?
Tack. TVH saknade en hel del Muxar när jag utgick från 240 och 290 och la till 8, började på 241 också som var fel. Så nu har TVH alla kanaler. Då borde jag ju kunna få till alla i MythTV också. Så får jag testa båda sedan och se vilken jag gillar bäst.

Synd att Kodi inte har stöd för alla format av undertexter. Enda anledningen till att jag testar TVH, som ska klara att täcka upp den bristen hos Kodi om jag förstått allt rätt.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20-05-2017, 12:01
Post: #14
RE: Get Frekvensliste Oslo?
(15-05-2017 18:50)chrh Wrote:  
(14-05-2017 19:35)raptorjr Wrote:  I MythTV saknar jag: MAX, Viasat 4, TV2 Nyhetskanalen, TV2 Livsstil.

Disse ligger på 290000

Jag har fortfarande lite problem med MythTV. Om jag kollar på TVH så finns det två Viasat 4 kanaler, 264MHz och 280MHz. Den på 264 är markerade som krypterad och den fungerar i TVH.

I MythTV hittar jag också två kanaler. Men där är det lite svårare att avgöra vilken frekvens det är och om MythTV anser att de är krypterade eller inte.

Jag tror att MythTV gör fel och inte förstår att kanalen är krypterad. För jag ser inga tecken på att kanalen avkrypteras i ffdecsawrapper loggen.

Men hur kan jag se i MythTV om kanalen anses som krypterad? Jag har letat runt i MySQL databasen men hittar ingenting.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-06-2017, 00:51
Post: #15
RE: Get Frekvensliste Oslo?
Noen som vet hvor Disney xd, junior, disney channel ligger?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-06-2017, 22:10
Post: #16
RE: Get Frekvensliste Oslo?
(11-06-2017 00:51)elpetro Wrote:  Noen som vet hvor Disney xd, junior, disney channel ligger?

Hos meg ligger begge to på 402
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-06-2017, 16:25
Post: #17
RE: Get Frekvensliste Oslo?
(11-06-2017 22:10)chrh Wrote:  
(11-06-2017 00:51)elpetro Wrote:  Noen som vet hvor Disney xd, junior, disney channel ligger?

Hos meg ligger begge to på 402

Hos meg ligger Disney junior på 386. De to andre på 402.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19-12-2017, 22:06
Post: #18
RE: Get Frekvensliste Oslo?
Har get gjort endringer igjen? Får ikke inn noenting lenger. Prøver å scanne kanalene inn igjen med TVsource, men får tuning failed på alle transpondere (de som er lagt inn som default om man velger get digital cable i drop down menyen).

Plugger jeg i mikro - boksen så funker alt som det skal.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20-12-2017, 10:56
Post: #19
RE: Get Frekvensliste Oslo?
(19-12-2017 22:06)whertigo Wrote:  Har get gjort endringer igjen? Får ikke inn noenting lenger. Prøver å scanne kanalene inn igjen med TVsource, men får tuning failed på alle transpondere (de som er lagt inn som default om man velger get digital cable i drop down menyen).

Plugger jeg i mikro - boksen så funker alt som det skal.
Alt fungerte som normalt hos meg i går.
Dersom du ikke finner noe som helst på transponderne høres det ut som du har et annet problem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20-12-2017, 11:01
Post: #20
RE: Get Frekvensliste Oslo?
(20-12-2017 10:56)urk Wrote:  
(19-12-2017 22:06)whertigo Wrote:  Har get gjort endringer igjen? Får ikke inn noenting lenger. Prøver å scanne kanalene inn igjen med TVsource, men får tuning failed på alle transpondere (de som er lagt inn som default om man velger get digital cable i drop down menyen).

Plugger jeg i mikro - boksen så funker alt som det skal.
Alt fungerte som normalt hos meg i går.
Dersom du ikke finner noe som helst på transponderne høres det ut som du har et annet problem.

Ja, da mistenker jeg det jeg også. Har skjedd tidligere at DVBLogic installasjonen min korrumperer seg (etter en tvungen omstart), og må installeres på nytt. Som er noe drit, for jeg må kontakte support for å få de til å lisensiere den nye installasjonen manuelt. Da vet jeg hva jeg kommer til å holde på med i kveld hvertfall. Takk for svar!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: