mspc.no

Full Version: Hvor får man kjøpt CI - i Norge
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Vurderer å leke litt med RiksTV, og tenkte å kjøpe CI og muligens et DVB-T kort (har en billig USB-stick av typen MSI fra før).

Men: Fra hvor? Må jeg virkelig ty til DVBShop?

Hvis noen har erfaringer å komme med (både produkter og butikker), så setter jeg pris på det Smile
Heisann!
Hvis du skal kjøpe fra Norge, har to alternativer. Det beste alternativet er å bestille fra deres samarbeidspartner ( Smile ) HTPC.no, de har et kort som heter Cine CT V6 og en CI modul som passer til dette. Dette er et utmerket kort, men det er ganske stiv pris på det, det er heller ikke noe særlig å tjene på å bestille fra utlandet. Hvis posten kommer med fortollingsgebyr blir det faktisk dyrere med dagens valutakurs.

Den største fordelen du får med dette er at du får to tunere i samme PCIe kort, med andre ord kan du se på to TV kanaler samtidig med samme CAM, uansett hvilken transponder kanalene er på. Dette forutsetter at du har en CAM som støtter det, og TechniCrypt CXV støtter dette. Du trenger altså ikke to programkort eller to CAM moduler. En enda større fordel er at kortet også støtter DVB-C, så du kan bruke både RiksTV og Canal Digital om du skulle flytte eller noe sånt.

En ting som også er veldig greit med tanke på fremtiden er at du kan utvide med ekstra CI moduler eller ekstra TV-tunere senere. Du kan også koble til et DVB-S2 kort om du vil dette Smile

http://avforum.no/forum/digitalt-bakkene...tuner.html

Det andre alternativet er å bestille fra SAGI.no. De har et DVB-T kort med CI modul til 290,- nå, noe som er latterlig billig. Det ryktes derimot at det er litt treig kanalbytting med dette kortet, samt at driverstøtten er litt stygg. For litt mer info, sjekk denne tråden på MP-forumet.

http://forum.team-mediaportal.com/tv-car...-ci-98527/

Jeg skal kjøpe et Cine CT V6 nå, satser på at det blir verdt prisen.
Kjenner til Sagi kortet... Er jo jeg som start tråden @ MP-forum Wink
... Men takk for svar.

/Spragleknas
Må bestilles fra utlandet såvidt jeg vet, men hvis det kan være av interesse så har jeg bestilt dvb-t/c : http://www.tt-pc.com...CT-3650_CI.html
til rundt 7-800,- , personlig kommer jeg til å kjøre tvheadend og denne skal det visstnok være god støtte for.
Er veldig sent ute med dette, men kjøpte mitt CI hos Expert. Bare sa at jeg hadde en TV som støttet DVB-T.
CAM eller CI? Kjøpte mitt CAM via RiksTV og bruker CI-en til et TwinHan kort som jeg kjøpte veldig billig.

http://www.sagi.no/catalog/product_info....cts_id=641
CAM beklager tenkte helt feil her.

Ser ut til av vi har samme oppsettet da.
Reference URL's